Ask Acısı Baska Acıya Benzemez |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ask Acısı Baska Acıya BenzemezAsk Acısı baska Acıya Benzemez - Yusuf Yaşaroğlu Elimde Cicekler ![]() kapina geldigim gun nerden bileydim![]() cok sevdigin babanin seni baskasini verdigini kapiyi calicakken![]() annen acti kapiyi telasla evde yok dedi senin icin acele bir sekilde kapiyi yüzüme kapandi![]() Aslinda o an kapi deyil hayatimin umut isigi kapanmisti farkinda deyilmisim megerse![]() ![]() Ben ise askere gidicek ![]() caki gibi delikanli idim gitmezden önce sevdigime cicekleri verip duani istiyecektim ama![]() kapi kapanmisti yüzüme iste![]() evde yoksa nerde diye dusune dusune otobusun yolunu tutarken herkes bagiriyordu `-En Büyük Asker Bizim Asker diye![]() ![]() ![]() Yol boyunca askerlik biticek ![]() sonra seninle evlenecegim hayali ile saatleri gecirirken kafamda kocaman bir sen varken![]() otobus yollarda akip gidiyordu asker ocagina dogru![]() bir ara uyumustum bir rüya gördüm uyurken sen elinde sari ciceklerle bana geliyordun bu cicekler sana askim diyor sonra gidiyordun uyandigimda varmistim varicagim yere hayirdir insallah deyip![]() indim otobusten![]() ilkkez geldigim bu sehirde ne kimseyi taniyordum nede biliyordum kafam kazan gibi olmustu son kez sesini duymak icin aradim cep telefonun kapali idi![]() ![]() Vardik asker ocagina sonra teslim olduk icim icimi yiyordu senden haber alamadim diye ama bir süre seni aramak zor olucakti cunku kuyruklar vardi telefon kulubesinde ve telefon karti bulmak o kadar zordu ki ![]() bir süre sadece askerligin vermis oldugu girdaba kaptirdim kendimi![]() gidiyordum hergun yeni seyler ögreniyordum ama icim aciyordu bunu kimse bilmiyordu senden haber alamiyordum![]() ![]() Yemin törenine kadar böyle karmakarisik duygular icinde dolandim durdum ![]() aslinda dusunmeye pek vaktim olmuyordu o kadar dolu idi gunler anlatamam![]() Yemin töreninden ertesi gun telefon karti alip aradim anami kurban oldugum anamin sesini o kadar özlemistim ki![]() aglamamak icin zor tuttum kendimi ama annem agliyordu buda gurbette olmanin ve en önemli asker olmanin hem gurur verici hemde zor oldugunu anlatiyordu bana sanki![]() ![]() Anneme sordum seni o nasil diye annem bilmiyorum ki oglum bir süredir memlekette yok teyzesine gitmis izmirdeki dedi ![]() sonra konuyu degistirdi ama benim salak kafam hala anlamamisti senin coktan beni terk ettigini![]() saf asiklar gibi![]() dagitim iznini saymaya basladim bende dagitim izni olunca ne olsa seni görücektim bir gun olsa bile![]() ![]() ![]() Ve ogun gelip catmisti ![]() Almistim elime dagitim iznimi geliyordum memlekete![]() sonra ayri yerlere dusen arkadaslarla vedaslasmalar telefon vermeler cok güzel anilardi onlar![]() memlekete indigimde gece yarisi idi eve geldigimde anam![]() uyanmis beni bekliyordu doya doya sarildi önce sonra agladi![]() ![]() ![]() Sabah olunca ciktim carsiya es dost akraba ![]() görenle konusa konusa buldum sonunda arkadasimi![]() can yoldasimi![]() sonra seni sordum basini öne egdi bir daha sordum laf degistirmeye calisti bir daha sorunca söyledi![]() söylemesi zor ama kanka o evleniyor hemde bu gece![]() evlendigi kiside en yakin arkadasimiz![]() deyince benim kafamdan kaynar sular akti sanki![]() ![]() Demek bu ulasamamak hep bundandii neden bana söylemedin dedim kankama o ise bana asker ocaginda zor be abi söyleyip morelini bozmak istemedim hem bilsen ne olucakti ki ne yapabilirdin ![]() icimden o an bir öfke bulutu yükseldi istedim ki gidip ikisinide yok edeyim hatta bunada karar verdim gerci benim geldigimi duyunca telasa kapilmislar![]() mutlu ciftimiz![]() ![]() ![]() Araya hatiri sayilir insanlar girince beni vazgecirdiler sonrada duyduguma göre memleketi terk etmisler ![]() gelmiyorlarmis bile![]() gelselerde umrumda deyil ya artik neyse![]() neden bunu yazdim onuda bilmiyorum ama![]() ![]() bugun bir kere daha hatirladim ![]() bu kötü olayiVe derler ki her ask hikayesi mutlu sonla bitmez ![]() buda mutlu sonla bitmeyen bir ask hikayesi sadece herkesin yasadigi gibi kusursuz![]() ama aci verici![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|