Durup Durup Gelme Aklıma |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Durup Durup Gelme AklımaDurup Durup Gelme Aklıma - Durup Durup Gelme Aklıma Yaşam Hikayeleri - Durup Durup Gelme Aklıma Aşk Hikayeleri Durup Durup gelme aklıma Var git beni ezerek ciğerlerimi sökerek sevdiğim dediğini mutlu olacağım dediğini mutlu et gelme ansızın aklıma, gelipte aklımı başımdan alma, ansızın gülücüklerimi boğazıma dizme en mutlu anımda Bundan sonra deniz gözlerimde kaybolmak yok kuruttum denizlerini ,saçlarımla güneşe dokunamayacaksın söndürdüm güneşini,ve sarılıp cenneti yaşamak yok kapattım kapılarını kalbimin Gecelerimi zindan etme bırak soğuk boş ve karanlık kalsın seni hatırlıyıp kahrolmamdan iyidir, beni kurma yeni baştan aşkına Her adımda karşıma çıkmaktan vazgeç al götür hayalinide aşkını söküp götürdüğün gibi ezdirme bana her adımda ne kendini nede aşkını bırak boş kalsın sokaklar kaldırımlar hayalini görüp kahrolmamdan iyidir Her duamda dilime dolanmaktan vaz geç sil artık beni ne aklında kalayım nede düşünde varsın dilimden silinsin adın her anışımda ölüp ölüp dirilmemden iyidir Şimdi beni yanlızlıklarımla, acılarımla, ağıtlarımla, çıldırışlarımla baş başa bırak Artık sevmek yok sevilsem bile ve seni düşünüp kahrolmak yok aşkından ölsem bile Giderken söylediğin o iki kelime ile dilimi lal ettin kal diyemedim, giderken gözlerime son bakışların ile gözlerime mil çektin ağlayamadım ardından ve giderken yüreğimi yanında götürüşün ile beni öldürdün kendin içimde Şimdi sana sonsuza kadar elveda Seni ilk önce YÜCE ALLAH'a sonra beraberinde götürdüğün yüreğime emanet ediyorum uygar Alıntıdır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|