Gözlerini Martılara Anlattım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gözlerini Martılara AnlattımGözlerini Martılara Anlattım Gözlerini martılara anlattım Gülüşlerini ise bahardaki güllere![]() Sevginle ömrüme ömürler kattım![]() Acılarımda çıbanlaşan yaralarımı kanattım![]() Ve sevdana delicesine kanatlandım![]() Bak hadi ceplerime göreceksin ki ceplerimde mutluluklarım var sana verilmek için ![]() Ve avuçlarımı aç, sana gökteki en güzel yıldızları var senin gözlerinde yeniden parlaması için![]() ![]() Hayat eğer senin gözlerindeki mutluluklar ise ben sana söz veriyorum ; Yaşayacağım![]() Katmerleşmiş acılarım olsak da ellerindeki sıcaklıkla üşüyen yüreğimi ısıtacağım ![]() ![]() Gözlerim bir an sensiz karanlıklarda ürperirse dışarıya senin gözlerinle bakacağım![]() ![]() Sen ağlama diye ben senin yerine yağmurlara karışıp ağlayacağım![]() ![]() ![]() Denizlerdeki mavilerin güzelliğini ve baharlardaki güllerin nazeninliğini sevgileriyle bana gösteren Canımcım ; Senin dizlerinde yaşlanmayı ve senin gözlerinde yarınları umut ediyorum ![]() Sen benim hayatımsın Suyum ekmeğim ve yasam kaynağımsın![]() ![]() Acılarıma umutlarını nazar boncuğu biliyorum![]() Ben sevdanla yarınlarıma gülüyorum![]() ![]() Fırtınalara bugün eğmeden ve acılara yenilmeden seninle mutluluklara koşuyorum![]() Ayaklarım sana koşarken ateşlerden geçse sence yanar mı ? Ya da sana gelirken yollarıma patlamaya hazır pimi çekilmiş mayınlar döşeseler vazgeçebilir miyim sence? Çıplak ayaklarımla gülen gözlerini görmek için közlere basıp geçsem acır mı ayaklarım sence ? Hayır hayır biliyorum ki sana koşuyorsam umurumda değil hiçbir şey![]() ![]() Senin gözlerin varsa umutlarımda hiçbir şey beni yıldıramaz![]() ![]() Ben gözlerini Cennetteki Meleklere anlattım ![]() ![]() Neden diye sorarsan ; beni hayatın son deminde yüzümü güldürdün ve bir nefesinle canımda sonsuz ömürdün![]() Ve tek bir gülüşünle çöllerimde açan bir sevgi gülüydün![]() ![]() Seni ben yüreğime anlattım![]() O gülen kahverengi gözlerini baharlara anlattım![]() Ben söz verdim kendime ; seninle yaşıyorum ve sevdanla gülüyorum ve gözlerinde nefes alıyorum![]() ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|