Ruhum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
RuhumRuhum, kapalı kapılar ardında kilitli ![]() Denize nazır bir yerde bıraktım bedenimi ![]() ![]() Benden ayrıldığında çok uzaklarda olacağını fısıldıyordu kulağıma ![]() ![]() Korkmadım onsuz olmaktan ve belki de kavuşma ümidiydi benim ki ![]() ![]() Dön deme çabası ![]() ![]() Kırgın değilim ruhumu bedenimden ayırmayı başarana ![]() ![]() Üzgün değildim kaldığım uzak diyarlarda ![]() ![]() İnsan bazen vazgeçer sevdiğinden, ruhuna eşdeğer saydığı da olsa… Ayrılıklar da ölüm gibi gelmez mi zaten hep ![]() ![]() Derin bir acı hissetmez mi insan ![]() ![]() Çözümü zor olan sisli sokaklarda çaresizce dolaşmaz mı? Mecbur hisseder kendini başını alır gider, geride sadece loş hüzünler, iç sızlatan anılar, kalır ![]() ![]() Ne yapmalı sorusunu defalarca kendine sorar, o kadar sorar ki tek başına yalnızlık oyununu oynamak istemez ![]() ![]() Sahneye çıkmak zorundadır ama ![]() ![]() Perde açılır ![]() ![]() Ruh, kapalı kapılar ardında kilitlide olsa, biraz aralar kendini![]() ![]() Ama yorgundur, ürkmüştür, kendinden emin değildir ![]() Yalnızlığı önünde sonunu göremediği bir yol olmuştur![]() ![]() Karanlık bir sahnede başlar oyun, bu aslında ruhun bedene savaşıdır ![]() ![]() Ruh söze başlar: Yıprandım ey beden ![]() Sevdim riyakarlık gördüm, sevdim sevdiğimden emin, ama ne buldum kırık dökük ruhlar gemisi![]() Yıkıntı yürekler, kayıp düşler, kendi olmayıp başka maskeleri yüz seçenler![]() Buna rağmen sende can bulmalı mıyım?Ardından Beden söze girer : ‘ Biz bir insanı insan yapanız Bunun farkında mısın? Sen ve Ben birlikte olamazsak nasıl ayakta durur insanoğlu![]() ![]() Ruh sinirlenerek: nsanoğlunun ayakta durup durmaması umurum da değil artık ![]() Ne gördüysem gene onlardan gördüm![]() Varlığımı bertaraf ettiler![]() Kendimi ağlar olarak buldum, gece yarıları sokak aralarında![]() Sabahlara kadar dolaştım rahatlamak adına![]() Sonra deniz![]() Denizle dertleştim biraz![]() Hırçın dalgalarında o bile kendine göre haklıydı ben haksızken![]() ![]() Sonra rüzgar ![]() Bana dokunamazsın derken tam![]() Sana dokunma gayreti içinde değilim diyerek geçti gitti![]() Ben sensiz bir hiçmişim![]() Tüm varlığı idare eden ben![]() Koca bir Hiç! Ben olmasam sen yoksun![]() Soyut ve her şeyi çeken niye ben![]() ?Beden geri çekilir gibi olur ve Evet, haklısın galiba, bu kadar çabuk pes etmek ![]() ama haklısın Ne zaman sen benden gitsen artık tutmayacağım seni! Bu sefer kazandın Ruh![]() ![]() Bu sefer sen Kazandın! Özgür olmayı hak ediyorsun sen Benden ayrı olmayı![]() Ben insanı yürütürüm Sen durup, düşündürür, duygular buhranına sokar çıkarsın Bu sefer sen kazandın Ruh![]() Özgürsün![]() ![]() Yağmur KineS |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|