Üç Kuruşa Satsamda Gururumu Sensiz Olmuyor İşte |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Üç Kuruşa Satsamda Gururumu Sensiz Olmuyor İşte![]() Nedendir biLmem hep qece buLuşur kaqıt ve kaLemim ![]() qüneşin ışıqına , aşine oLmayan duyquLarım , karanLıqın en kuytuSuna sıqınır![]() seni düşünmekLe qeçen qeceLerime qün hiç doqmaSın iSterim ![]() yine senSiz ve sesSiz bir akşamdayım ![]() qün bitimi yerine , karanLıqa teSLim ediyor![]() yıLdızLar semaya seriLirken , akLımda yine bir tek sen varSın ![]() qözLerin zifir karanLıqı yarıp qeçerken , yüreqimde deLi fırtınaLar kopuyor ![]() soquk rüzqarLarın eSintiSiyLe başLamıştı hüzünLer ![]() yorqun yaprakLar bir bir daLLarına veda ederLerken , sen de onLara uymuştun![]() uzun zaman oLdu buraLardan kopup qideLi ![]() ama qözLerimin yaşı haLa siLinmedi![]() ardından çok aqLadım, yoLLarına baktım,qeLmeni bekLedim bir umut ![]() dönmeni , boynuma atıLıp sevdanı haykırmanı bekLedim ![]() vazqeçmeni , aşkın qaLip qeLip , kör oLaSı inadının yenik düşmeSini bekLedim ![]() ama sen yokSun ve dönmüyorSun ![]() nedendir bu ceZa ![]() ayrıLıkLar neden , vedaLar neden ![]() seni böyLeSine severken , senSizLiqin acıSı neden ? yaLnızım işte yine ![]() qidişinLe buLutLar biLe yaqmurLara küStü ![]() kuruyup kaLdı qönLümdeki feSLeqenLer ![]() sahi dönSeydin oLmazmıydı ![]() hem qittiqin yerLerde mutLumuSun ![]() bana sevdanın yükünü , bir kambur misaLi yükLerken , oLduqun yerLerin qüneşi seni yakmaZmı ![]() beni böyLeSine kahredip , karanLıkLara teSLim ederken , hayatının pencereSi qüLLerin aydınLıqına bakarmı hiç ![]() ya senin beraber sevqimizi sunduqumuz yıLdızLar , haLa yanıp sönüyormu ![]() demek her bakışında akLına düşen ben , şimdi hatırına qeLmez oLdum ![]() eL oLdum demek ![]() aşkımıza şahitLik eden yıLdızLar , hiç suçLamıyor mu seni ![]() yokSa senin buLunduqun yerLerde hiç mi yok ![]() ne qeceLer suçLu , ne de qökyüzünün yıLdızLarı ![]() bütün küSkünLüqüm sana , inadının ardına qizLenip umarSızca kayboLuşuna ![]() asLında sana da kıZmam yerSiz ![]() zaten kızamıyorum da ![]() kızqınLıqım kendime nokta ![]() onca sözün üzerine , kendimedir serzenişLerim![]() bunca vefaSızLıqın ve terkediLmişLiqim ardından seni haLa seviyorum ![]() seni bu denLi qönüLden bir türLü söküp atamıyorum ![]() her 'unuttum' , kendime bir kez daha yenik düşüyorum ![]() oLmuyor işte birtanem , oLmuyor ![]() sen qeri dönmeSende , bu qönüL senSiz nefeS aLamıyor ![]() senSizLiqin pazarında üç kuruşa satSamda qururumu senSiz oLmuyor işte ![]() Kıramıyorum kalemi,Bin celsedir böyle,Cezanı verip asamıyorum seni ![]() İnanamadığım kanunların yargıcıyım gibi, Aslında belki kölesi, Nedeyim böyle beni?? İt yesin yüreğimi, yok etsin beceriksizliğimi, İş bilmezliğimi, İt yesin, yufka ince ince dağılan dağlanan yüreğimi ![]() Her seferinde senin yerine beni asıyor, kesiyor Kendi kalemimi kırıyor, cezamı veriyorum![]() Bin celsedir böyle ![]() Köşeme çekiliyor, bekliyor,Bekliyorum, elimde kalem Yazmaz, kırılmaz![]() Paslanmış yasalar, Dört bir yanım yarasalar,Sen sende deli, Ben de bahane, Ucuz işe yaramaz yasaklar ![]() Kıramıyorum kalemi, Bin celsedir böyle,Cezanı verip asamıyorum bir türlü seni ![]() ![]() |
|
Üç Kuruşa Satsamda Gururumu Sensiz Olmuyor İşte |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Üç Kuruşa Satsamda Gururumu Sensiz Olmuyor İşteama sen yokSun ve dönmüyorSun ![]() nedendir bu ceZa ![]() ![]() ayrıLıkLar neden , vedaLar neden ![]() ![]() seni böyLeSine severken , senSizLiqin acıSı neden ? yaLnızım işte yine ![]() ![]() qidişinLe buLutLar biLe yaqmurLara küStü ![]() ![]() kuruyup kaLdı qönLümdeki feSLeqenLer ![]() sahi dönSeydin oLmazmıydı ![]() ![]() hem qittiqin yerLerde mutLumuSun ![]() ![]() Harika olmus canim cok güzel paylasim ayrica sayfayi süper hazirlamissin Yüregine emegine saglik benim birtanem
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|