Gelmez Olsaydın |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gelmez OlsaydınKaç Cümleye Daha Seni Sığdırmaya Çalışmalıyım Şizofrenik Düşünceler Karalıyorum Odamın Dört Duvarına Yazmadığım Şiir Kalmadı Almadığım Antideprasan'da Tüm Gidenlerin Ardından Söylenen Şarkıları Ezberledim Tek Tek Bestele(ye)mediğim Bir Tek Benim ki Kaldı Seanslara Katılmıyorum Artık, Uğraşma, O Kadar Yolu Adımlama Diye Söylüyorum O Çok Sevdiğim 'Yaldız Pastanesi'ne de Gitmiyorum Mühür Vurmuşlar Zaten Kapısına Kitap Aldığım 'Yıkım Kitabevi'de Keza Yıkıldı Anlayacağın Hiç Biryerde Rastlamıyor Bana Hiç Kimse Önce, Kendimi Çıkarayım Bu Şizofreni Bunalımından, Diyorum Sonrası Allah Kerim Geçen Haftaya Kadar, Hatırladığım En Taze Acım Oynadığım 'Yakar Top' ki Hersey (!) Yine Üstüme Çuvallandı Neyın İntikamıydın ki Sen ? Kimin Canını Acıtmıştım da Seninle Terbiye Ediliyordum ? Nerden Çıktın Onca Yıl Sonra ? Kaç Adres Değiştim Ben Oysa Kaç Kimlik Kimlerden Sordun, İz Bırakmadığım İzimi ? Neyin Bedeliydi ki Bu ? Kelepçeleri Ve Kuş'u Olan Bir Kartpostal Geçti Elime Kelepçeleri Çıkaraşım Yok Bileklerimden Kuşları Uçurasım da Yok Artık Gidecek Yerleri de Yok Zaten Bu Defa Dişlerimi Olabildiğince Sıkıyorum ''O Cümle''yi 'Susmak' İçin Bir Kez Daha Duyurmak İstemiyorum İçimden Geçenleri Kulağıma Yazmasın İstiyorum Parmaklarım Yeter Yazmasınlar İstemiyorum ! Engel Olamıyorum İşte Böyle Sevmiştim Ben Şizofren Bir Yürekle ! Dayanamıyorum Yine O Cümleyle Çalkalanan Beynime Hükmedemiyorum Bilmez Olsaydın Keşke Bilmez, Gelmez Olsaydın Keşke; 'Sensizliğin Yeri Bomboş' |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|