![]() |
Künyesi Bozuk Boynuma Astığım Ayrılığın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Künyesi Bozuk Boynuma Astığım AyrılığınBiz aynı coğrafyanın, yalnızlığın, sevdanın çocuklarıyız ![]() Korkma, istesek de yabancılaşamayız ![]() ![]() ![]() Yıldızlar şiir örse de saçlarıma, yağmazlardı gökten ![]() ![]() ![]() ![]() Öpmezlerdi yokluğunun sebep olduğu yaraları ![]() ![]() Tüm kutsal kitaplara yüreğimi basmak gibiydi adının ömrüme dolanması ![]() ![]() ![]() ![]() Sökülürdü yamalarım hani, iplik iplik meleklerin kanatlarından, giderken şehirlerimden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkesin kaptan olmak istediği denizli bir kentin son konuğuydum kalabalıklarında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çakır keyifti denizin kızları, saltanatı devriliyordu aşkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bedenini soyduğunda dudakları bükük gençliğime; belindeki işkencenin iziydi aşık olduğum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güneşlerinin denizlerime gönüllü battığı mevsimlerde emzirdim sol dehlizime bıraktığın emaneti ![]() Ondan sığamadık hiçbir atlasa, çoğaldık bu kadar! Aralık kapılarından girerken utangaçtı seslerim ![]() ![]() Uykularım da devretmiyor mıhladığımda aklıma gözlerini ![]() Bu yok(sun)luk sınavdır diyorlar, sınanmak isteyen kim? Susturun şu uğultuyu! Aldırma isyanlarıma, tarafım bizden yana! Şimdilerde; sürme çekiyorum yürüdüğün yollardan kavuştuğum sabahlara ![]() Yeni küfürler öğrendim, en canıma yakın, yerimi yurdumu viran ederken ıraklığın ![]() Künyesi bozuk boynuma astığım ayrılığın, dağ yamaçlarımda bol sağanaklar beklenirken, içsel kesimlerim sana ağlıyor ![]() ![]() ![]() Biz aynı coğrafyanın, yalnızlığın, sevdanın çocuklarıyız ![]() Korkma, her şeye rağmen; istesek de azalamayız! alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|