![]() |
Yaşlı Adam Gürültücü Öğrenciler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlı Adam Gürültücü ÖğrencilerYaşlı bir adam emekli olduktan sonra bir lisenin yanında küçük bir ev aldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Siz hepiniz çok tatlı çocuklarsınız, çok da eğleniyorsunuz” dedi ![]() “Bu neşenizi sürdürmenizi istiyorum sizden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu öneri çocukların çok hoşuna gitti ![]() ![]() Bu durum bir hafta bu biçimde sürdükten sonra birgün yaşlı adam çocukları yine durdurdu ve onlara kısa bir açıklama yaptı: “Çocuklar, yaşam pahalılığı, enflasyon beni de etkilemeye başladı” dedi ![]() ![]() ![]() Bu durumdan pek hoşlanmamalarına karşın çocuklar yaşlı adama anlayış gösterdiler ve günlük gürültülerini elli sent karşıladığında yapmayı kabul ettiler ![]() “Bakın, bizim emekli paralarını gününde ödemiyorlar” dedi ![]() “Durumum biraz sıkışık… Üzülerek söylüyorum ama yapabileceğim başka birşey yok… Bundan sonra size ancak yirmibeş sent verebileceğim… Tamam mı? ![]() ![]() Yaşlı adamın bu son önerisi, çocukların hiç de hoşuna gitmedi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|