![]() |
Bekleyiş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BekleyişYağmur yağıyor diyorum kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa daha dün sabah, sıcacık bir yatakta uyanmış ve varlığının içimi rahatlatan hissiyle, daha bir sarılmıştım sana ![]() Şimdiye araması lazımdı diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Yavaşça dönüyorum yatakta, üstümden düşüyor yorgan ve hafif bir ürperti geçiriyorum ![]() Arka tarafa dönünce yokluğunu görüyorum yeniden, bir bıçak kesiği daha hissediyorum yüreğimde ,derinden ![]() ![]() Saatler oldu, hala senden gelecek haberin umudunu ısıtıyorum içimde ![]() ![]() ![]() eminim yine o çınar ağacının altındaki banka oturmuş, burnunda ıslak toprak kokusu, Seyhan’ın dalgın sularını izliyorsundur ![]() ![]() ![]() Umudum soğuyor ![]() ![]() ![]() Hayır daha buz tutmadı umudum ![]() ![]() Yorgan yine açıldı, sanki kalk artık diyor, saatlerdir boşa bekliyorsun ![]() ![]() Kalkıyorum ; masanın üstündeki sigaraya doğru yönelirken, bir şeye bastığımı hissediyorum ![]() Demek saatlerdir bunun için aramadın ![]() ![]() Kapanan telefon, Alevlenen umut ![]() ![]() ![]() kadife eteğimi ve en sevdiğin bluzumu giyip masayı hazırlıyorum,akşam yemeği için ![]() ![]() Kapı çalınıyor, içimde kanat çırpıyor bir güvercin gibi heyecan ![]() ![]() ![]() 1 ![]() İki polis duruyor karşımda, Ellerindeki kimliği gösterip; “Bu şahsı tanıyor musunuz?” diye soruyorlar ![]() Evet tanıyorum diyorum neden bir şey mi oldu diyorum ![]() ![]() “boğuldu” diyorlar ![]() ![]() Boğuluyorum, İçimdeki umut delip parçalıyor yüreğimi ![]() ![]() “ bir çınar ağacının altındasın, yüzünde bir tebessüm ![]() ![]() ![]() 2 ![]() Koca bir demet karanfil duruyor kapıda ![]() ![]() ![]() laciverTT |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|