Bekle Bizi İstanbul 2 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bekle Bizi İstanbul 2Bekle Bizi İstanbul 2 Hikayesi - İstanbul Hikayeleri - Esma Kahraman Yazıları Vapur hareket ettiğinde denizde 3-5 tane karabataktan başka birşey yoktu Poşetten simitleri çıkardık ve denize doğru fırlatmaya başladık![]() Martılar saklandıkları yerden çıktılar ve denizin üstünde birden onlarca martı birikti ![]() Aklıma o an Körfez Güzeli geldi İzmir’de yine böyle bir vapur sefasında martılara simit atıyorduk Körfez Güzeli taş atar gibi yere doğru atıyordu simitleri![]() ’Güzelim onlar balık değil kuş, simiti havaya at’ dediğimde, ’ama ben yukarı atamam ki’ demişti ![]() ![]() cevap vermemiştim![]() ![]() ![]() Martılar heryerde aynı ![]() ![]() simiti çok seviyorlar![]() ![]() ![]() Simit keyfimize, gökyüzünde çığlık atarak danseden martılara diğer yolcular da kayıtsız kalamadı Neyse ki vapurda simit satılıyordu da herkes doyasıya eğlendi![]() İnsanlar çıldırmış gibiydi Ben bende değildim Bir ara Mert’in kahkahasıyla kendime geldim,’hayırdır bebem, açık hava yaramadı galiba’ dedim, ’asıl sen kendine bak ![]() ![]() simit atarken halini bi görsen hayata küsersin’ dedi![]() ’ne varmış halimde?’ dedim ’nasıl dağıldın öyle, bari ağzını kapat ![]() ![]() simiti sen yemiyorsun martılar yiyor’ dedi![]() ’amaannn dağıldıysam dağıldım’ diyerek bastım kahkahayı ve kaldığımız yerden devam ettik ![]() Yanımda da bir aile oturuyor Tam aile de değillerdi galiba Bir baba-kız ve aileden olması arzulanan bir kadın Adam kadına güzel laflar ediyor kadın oralı değil :)))) Kadın nereliydi bilmiyorum![]() ![]() Ufaklık bir ara ’bizde simit atalım baba’ diye sızlandı Bir parça da ona verdim sustu![]() ![]() Konuyu nasıl bağladılar![]() ![]() filmin sonunu kaçırdım![]() ![]() ![]() Gözümün gördüğü her kareyi çektim Yoksa gözümün görmediği mi demeliyim![]() ![]() Güneş gözüme geliyordu Niye gözlük almadık yanımıza diye pek dertlendim![]() ![]() ![]() Kara göründü ![]() ![]() İskeleye yanaştık![]() ![]() sığındık![]() ![]() sığınmakla da kalmadık demir attık![]() ![]() Esma Kahraman |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|