Sen Tene Aşıktın Ben Cana |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Tene Aşıktın Ben CanaSEN TENE AŞIKTIN, BEN CANA ![]() ![]() !!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süper![]() ![]() ![]() ![]() :ÇOCUK: Ayrılalım ![]() ![]() KIZ: Neden? Hani evlenecektik ! ![]() ![]() ÇOCUK: Anlaşamıyoruz, birimize uygun değiliz ![]() KIZ: Vicdansız ![]() Hani beni öperken ne güzel anlaşıyordun Bana sarılırken ne güzel anlaşıyordun![]() Bana dokunurken ne güzel anlaşıyordun![]() Geceleri evde MSN de belaltı muhabbeti yaparken ne güzel uyum sağlıyordun![]() Şimdi hevesini aldın![]() Anlaşamıyoruz, ayrılalım öyle mi![]() ?ÇOCUK: Ben seni zorlamadım ![]() ![]() ![]() ![]() KIZ: Sen beni sevdiğini söyledin Evleneceğini söylemiştin![]() ![]() ÇOCUK: Daha askerliğimi yapmadım, okulum bitmedi, elimde çalışacak bir mesleğim de yok Ben evliliğe hazır değilim ki![]() ![]() KIZ: O zaman niye bana seninle evleneceğim dedin?! ![]() ![]() ÇOCUK: O sadece bir temenniydi ![]() ![]() ![]() !KIZ: Evliliğe hazır değildin ![]() Niye bana çıkma teklifi ettin?!![]() ![]() ÇOCUK: Her rastladığın ile pat diye evlenilmez ki kızım Birbirimizi anlayalım, tanıyalım diye düşünmüştüm![]() KIZ: O zaman niye beni öptün, niye bana dokundun, sanki eşim gibi ! ![]() ![]() ÇOCUK: Ne eşi ![]() Biz nikah kıymadık ki, sen benim eşim olasın![]() ![]() KIZ: Anlaşıldı ![]() Seni şerefsiz, sadece kendi hevesini tatmin etmek için beni kullandın![]() Benım sevgimden, aşkımdan faydalandın![]() ÇOCUK: Öyle değil ![]() Ben sana ilk başlarda aşıktım, sonra aramızdaki farkı görünce aşık olmaktan vazgeçtim![]() KIZ: Yalancı ![]() !! SEN TENE AŞIKTIN, BEN CANA![]() ![]() !!
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|