Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, doğur, yeniden

Beni Yeniden Doğur Anne

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beni Yeniden Doğur Anne

Beni Yeniden Doğur Anne Yazısı - Beni Yeniden Doğur Anne M Ali Gökhan - M Ali Gökhan Yazıları

Yerden iki üç metre yoktu sanırım yüksekliği çatınınEşikten geçince ayağınızı biraz aşağı atmanız gerekiyorduGirişte küçük bir taş kısım,ayakkabıların konduğu

Vestiyer hatırlamıyorum,nereye asılıyordu acaba yıllarcaz eskimeden giyilen parkalar,montlar

Sağda bir oda vardı,önünde küçük bir eşik

Evin en büyük odası,iki metreye üç metreŞimdilerde her yanı ingilizce olan çay yerlerindeki şark köşesi denieln sedirimsi biryer

Ana kapıdan girilincekji yer salondu sanırımYer minderleri hatırlıyorumSanki yamalı gibiydilerBir metre ileride sağda ikinci oda,tam karşısında mutfak

Salonun en sonunda ise bahçe kapısı,balkon niyetine ama balkondan çok daha güzelUfacık bir bahçe,küçük bir depo ve erik ağacı

Düşmüştüm galiba ben o ağaçtan yoksa düş müydü?

Anneannemin evi

Kapıyı çaldığımda teyzem açtıBenden beş altı yaş büyük teyzem,ben altı yaşında O onbir oniki yaşlarındaİnsan neleri hatırlıyor

İçeride müthiş bir ciğer kokusu,mutfaktan gelen

Hala burnumda o kokuMutfağın kapısı kapalıDayım çıktı mutfaktan,beni kucakladı,öptüÜzerinde askeri öğrenci üniformaları,sırmalarıMutfak kapısı yeniden kapandı

En büyük odaya geçtik teyzemleKonuşmadığımızı hatırlıyorumBir süre sonra açıldı kapı,anneannem elinde bir tepsi ve yağlı ekmeklerle geldiHadi afiyet olsun dedi

Yanlış evde miydim? Ben doğduğumda işte ilk erkek torunum diye sokakta beni dolaştıran bu kadın mıydı? Yoksa annem bana hayallerini mi anlatmıştı?

Teyzemin yemeyeceğiz bunları dediğini hayal mayal hatırlıyorumYemedik,hiçbir acıyı yemedik bir dahaAcımadı canımız hiç bu kadar

Evime asla kase yağ sokmam,buzluğumda mutlaka ciğer bulunur

Salonda teyzemle kaldıkOmuzumda bir ağırlık hissettim önce, sonra diğer omuzumda aynı ağırlıkTeyzemin ayaklarını omuzumda gördümÖyle kaldık bir süreSağ ayağını çekti daha sonra,parmaklarının olduğu kısmı burnumun üzerine dayadıÇok güzel geldi o kokuYer değiştirdi sonra ayaklarBeğendin mi diye sorduTadını merak ediiyorum dedim ya da buna benzer birşey

Sonrasında hayal mayal hatırlayabildiğim dilimin dışarı çıkmış olduğu ve tabanlarının yavaşça sürttüğüydü

Hayvanların hayatını anlatan belgeselleri izleyen bir kaplan dizi film mi izlemektedir? Bizim dizilerimiz kaplanlar için belgesel midir?

Ne kadar vahşiler diye düşünüyorlar mıdır acaba? Birşey elde etmek için değil de sadece hırs için birbirimizi mahvetmemiz hakkında ne düşünüyorlardır? Biz en azından açlığımızı gidermek için parçalıyoruz diyorlar mıdır?

Nereye gideceğimizi bilememek bizi bu hale getiriyor''İşte O benim'' diyen herkesi ve herşeyi bir kalemde geçiyoruzDaha iyisini bulacağımıza eminken daha iyi hale getirmeye çabalamaya ne gerek var?

Sürünün varlığını devam ettirmek için yola çıkar kaplanlarİnsansa her bayram günü sürüden uzaklaşmak için yola çıkar

Sonra dandik bir bayram şekeri reklamında hüngür hüngür ağlayan insanlar

Mazoşizmin dorukları

M Ali Gökhan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com