Yüreksiz Yürek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreksiz YürekYüreksiz Yürek Yazısı - Yüreksiz Yürek Erdem Kahraman - Erdem Kahraman Yazıları Uçurumun kenarına sürükledin ardından yüreğimi Geldim işte yüreksizliğinin peşinden![]() ![]() ![]() Hadi geldim işte yüreksizliğine ![]() ![]() Bırak şerefsizliğini bulaştırdığın gözyaşlarını akıtmayı![]() Sus deme bana Susmayacak artık susan yürek bu gece Kan ağlayacağına yeminli bu yürek![]() ![]() ![]() Başla anlatmaya yalansız sözlerinle bensizliğinde yaşadıklarını ![]() ![]() ![]() Kan ağladı mı bu yürek gibi, o yüreksiz yüreğin ben yokken ![]() ![]() ![]() Sus/pus kaldı bir zamanlar yalan sözlerle haykıran yüreksiz yüreğin şimdilerde ![]() ![]() ![]() Çek o kahpeleşmiş ellerini bedenimden Susma yüreksiz anlat yalansızca yalan hayatını bana![]() ![]() ![]() Bu yürek yeminli bu gece susmaz Susturmaz Kan ağlar Ağla/tır bu gece![]() ![]() ![]() Yok, mu yüreğinde cesaretin şimdilerde yalansız cümleler söylemeye ![]() ![]() ![]() Git hadi şerefsizlerle dolu yarım bıraktığın hayatını yaşamaya ![]() ![]() ![]() Bırak beni yalnız kalmış yüreğimle baş başa Çekil git bir zamanlar gittiğin gibi hayatımdan![]() ![]() ![]() Ne bekliyorsun be yüreksiz Gitme demeyecek bu sefer uykusuz gözler![]() ![]() ![]() Senin eserin işte bu uykusuzluğum Mutlu musun? Ey yüreksiz yürek söyle mutlu musun?Her gece sabahlara kadar kan döktü bu yürek uykusuz gözlerle birlikte; sensizliğe ![]() ![]() ![]() Şerefsizce gidişine dayanamadı bedenim Her gece nikotine boğdum ciğerlerimi bir şerefsizce gidişin uğruna![]() ![]() ![]() Herkes uykudayken hep yolunu gözledim ağlayan gözlerle O yüreksizliğin için değil Kahpeleşmiş ellerini kahpeleşmeden önce bir kez daha tutabilmek için![]() Hadi çek o yüreksiz yüreğini, havasını soluduğum piçleşmiş sokaktan ![]() ![]() ![]() Kal böyle yüreksizliğinle sağlıcakla Gelme bir daha bana kahpeleşmiş bedeninle, yüreksiz yüreğinle, şerefsiz şerefinle![]() ![]() ![]() Yaşattığın onca şerefsizliğe rağmen kal yanımda son gece ![]() ![]() ![]() Ve bırak beni uçurumdan aşağı şerefsizce ![]() ![]() ![]() Gitme/li ![]() ![]() ![]() Erdem Kahraman |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|