Ağlama Ne Olur |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ağlama Ne OlurAğlama Ne Olur Yazısı - Ağlama Ne Olur Şule Meryem Canpolat - Şule Meryem Canpolat Yazıları Ayrılık suru üfürülmeden önce bedenlerimize, yürek cızırtıları eşlik etti sevgimize ![]() Dokundukça yüreklerimiz birbirine, köz olmayı öğrendim sessizce![]() Kimse haberdar olmadı yangınımızdan![]() İmkansızlıkları kül eden yanlarımızdan![]() İç burkan namelerde öğrendik biz beklemeyi![]() Duyduğumuz her ses, söze dönüştü içimizde![]() Bizi sonsuzluğa çekti öyle ki![]() ![]() Bazen ayrı noktalardan başlayıp, aynı noktada buluşmak, bazen de aynı tellerden, farklı tınılara dönüşmek ![]() Sonuna geldiğimi sandığım yolları seninle yeniden başlamak![]() Hiç bilmediğim yolları seninle bitirmek![]() Kelimelerle dağıttığım sessizliği seninle yeniden toplamak![]() Baktıkça gözlerine derinden, seslice konuşmak bir akşamüstü![]() Aşkın dili, dilsiz kalmak ansızın![]() Gidişleri tariften aciz kalmak ve bir sabah![]() Ellere bakmadan, elsiz kalmak bir başına![]() Kimsesizliği varlık saymak aşk uğruna![]() "İşte bu yüzden, acıya daha yakındır aşk![]() Her aşkın acılığında gizlidir, özlenen hayat"![]() ![]() Ağlama ne olur! ![]() Bekleyeceğim demiştin ya, geleceğim bir gün![]() Virgül kadar yarım kalmış aşklara son nokta gibi![]() Ünlem kadar şaşırtacağım gelişimle sevgimizi![]() Sadece bekle sevgili![]() Sorma ne saati ne de takvimi![]() Bir mevsimin gidip, bir mevsimin gelmesi gibi![]() Bir gülün açması, bir kuşun göçü gibi sabırla bekle beni![]() Tıpkı beklediğim gibi seni![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her güzde yerlere dökülen yaprakların hışırtılarına tebessüm etti hüznümüz ![]() Her damladan, gülücükler fırlattık umutla selamladığımız gökyüzüne![]() Bir tek kuşlar aldı hüzünlü selamımızı![]() Sadece onlar duydu ağlayan yanlarımızı![]() Biz aşkın derin girdaplarında öğrendik ağlarken gülmeyi![]() Arada yüreğimize takılan hüzünleri ertelemeyi![]() Aşkı en büyük sevinç bildik![]() En çok aşkın hüznüyle dirildik![]() Acı kendini esirgemedi sevince![]() Gelmek için beklemedi, yüreklerimizi dinleyince![]() Beraberliği acıda bulduk![]() Kavuşmuş gibi her acıda, mutluluğa doyduk sanki![]() Mutluluk kadar acıyı da şükre değer bildik öyle ki![]() ![]() "Hayatı tüm renkleriyle sevdik" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen ölümsüzlüğüne özleyen, bazen ölümüne bekleyen olduk, aşkın bizi tekrar eden döngülere hapsettiği, duraklarda ![]() Gelmesi istenen gelmedi![]() Sevmesi istenen sevmedi yeterince![]() Ya da gitmek isterken gidemedik, varamadık aşkın iklimine herşeyiyle![]() Dünya yorgunu başımızı koyamadık sevgilinin dizine Saramadık bizi saranları biz de derince![]() Bir köşe başında beklemek düştü kaderimize![]() Şimdi halel getirmiyoruz kederimize![]() Beklemeyi seçiyoruz sadece![]() Yaprağın hüznü eşlik ediyor şimdi de hüznümüze![]() Baharla beraber yenilenmeyi istiyoruz biz de![]() Sessizlik kaplıyor her yanı![]() Öyle bir hale geliyoruz ki ayrılıktan![]() Ne bir kıpırtı, ne de bir anı![]() "Ölü sandığımız topraklarda saklı umudun adı"![]() ![]() Ağlama ne olur! ![]() O büyük gözlerinden aldım ben sensizliği![]() Yüreğime ilikledim sana dair herşeyi![]() Sensiz gecelerde nefesini, bir köşede durup beklerken, gözlerinin yeşilini![]() Seninle yeşerttim düşlerimi![]() Büyüdüm uçarı zamanlardan kalma acılarla![]() Yürüdüm ardından bıraktığın adımlarla![]() Adımlarımı sayma ne olur!![]() Ben yüz derim belki bin olur![]() Sen olduktan sonra her zerremle, günlerin, adımların sayısı mı olur?![]() Sen sadece bekle sevgili![]() Tıpkı seni beklediğim gibi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kuşun ötşünde belki, bir gülün açışında ![]() Akşam kanarken gizlice sabaha, güneşin doğuşunda![]() Bekle bilinmeyen bir anda![]() Sorma söyleyemem, ne akşamda, ne sabahda![]() Geleceğim dedim ya, bir parantez açtım vuslata![]() Ayrılıklar dokudum arasında![]() Kader ölçtü, kader biçecek![]() Kader dikti, kimse bir daha sökemeyecek![]() Bekle sevgili![]() Seni beklediğim gibi![]() ![]() Belki bir bayram sabahı ![]() Belki, bir günün sonunda![]() Kader seçti ya bizi bir kere![]() Hükmü yok artık zamanların![]() Ben bugün derim, yarın olur![]() Bilemem senden ayrı kaç yıl, kaç hazan olur?![]() Mevsimsiz bekle beni![]() Bir yıldız gibi kayacağım sana![]() Akisler çizerek sonsuzlukta![]() Herkes bizi yok sanacak![]() Belki, yer, gök ağlayacak![]() İşte o an ereceğim sana sevgili!![]() Melekler kanatlarında ağırlayacak![]() Yıldızlar toplayacağız seninle![]() Her yürekte yeniden dirileceğiz birlikte![]() İnsanlar karşılıksız sevmeyi bildikçe![]() ![]() Bekle sevgili! ![]() Seni beklediğim gibi![]() ![]() Şule Meryem Canpolat |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|