![]() |
İslak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İslakIslak Yazısı - Islak M ![]() ![]() Çok severdim ev arkadaşımı,Mert'i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balık tuttuk yiyen ölür Birden değil, ağır ağır ![]() ![]() ![]() Okula giderken otobüse binmek lükstü bizim için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etleri çürür ağır, Balık tuttuk yiyen ölür ![]() ![]() ![]() Mert'in en sevdiğim yanı; okulda hangi kıza karşı içim azıcık kıpırdansa akşam evde misafir olarak görmem olurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tenimize değen ölür, Tuzla güneşle yıkanan, Bu vefalı,bu çalışkan elimize değen ölür ![]() ![]() ![]() Ağladığım tek erkek arkadaşım Mert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Badem gözlüm beni unut, Bu gemi bir karatabut ![]() ![]() ![]() Bir otobüs bileti ile geçen güzel haftasonları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rumbarından giren ölür, Üstümüzden geçti ölüm ![]() ![]() ![]() Odam,evde en büyük olandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boynuma sarılma gülüm, Benden sana geçer ölüm ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi mi? Her sıkı öğrenci solcu gibi, ben de artık Demet Akalın dinliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek mutluluğum; çocuklarımın çürük yumurtadan olmaması ![]() ![]() ![]() Çürük yumurtadan çürük, benden yapacağın çocuk ![]() ![]() ![]() Bu gemi bir karatabut,bu deniz bir ölüdeniz ![]() ![]() ![]() Islanmadan, karar vermeyin ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|