Daredevil |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
DaredevilDaredevil 2003 - Daredevil Filmi - Daredevil Film Konusu - Daredevil Oyuncuları - Daredevil Film Tanıtım - Daredevil Nostalji Filmi Yönetmen Mark Steven Johnson,Avi Arad,Gary Foster,Arnon Milchan Yapımcı Avi Arad,Gary Foster,Arnon Milchan Senarist Çizgi Roman:,Stan Lee,Bill Everett Film yazarı: Mark Steven Johnson Oyuncular Ben Affleck,Jennifer GarneriMichael Clarke Duncan,Colin Farrell Görüntü yönetmeni Mark Steven Johnson Dağıtıcı 20th Century Fox Yapım yılı 2003 Çıkış tarih(ler)i 16 Aralık 2003 (ABD), 14 Şubat 2003 (Türkiye) Ülke ABD Dil İngilizce Bütçe 75,000,000 $ (tahmini) Hasılat 178,780,000 $ Devam filmi Elektra Matt Murdock, küçükken gözlerine radyoaktif madde dökülmesi sonucu gözlerini kaybetmiştir ama karşılığında çeviklik, diğer duyularının inanılmaz kuvvetlenmesi ve radar gibi özellikler kazanmıştır Matt'in babası Jack profesyonel bir boksördürBir gün boks maçı çıkışında öldürülür ve Matt babasız kalır Büyüyüp başarılı bir avukat olur Aynı zamanda geceleri suçluları adalete teslim eden bir kahraman olmuştur Bir gün bir kafede arkadaşı Foggy Nelson ile sohbet ederken içeri giren Elektra ile tanışır ve daha sonra sevgili olurlar Ne yazık ki Elektra'nın babası Kingpin tarafından öldürülmek istenen birisidir Elektra, Matt ile romantik zamanlar geçirdiği bir balodan babasının aniden ayrıldığını görünce onunla beraber gider Bullseye (tam isabet) isimli katil, Elektra'nın babasını yardıma gelmiş olan Daredevil'ın silahıyla öldürür Elektra babasını Daredevil'ın öldürdüğünü zanneder Daha sonra Daredevil'ı bulup babasının intikamını almaya çalışır Matt ona durumu anlatmayı denese de Elektra onu dinlemez ve ona karşı koymaya çalışan Daredevil'ı omzundan yaralar Maskesini indirdiğinde, Daredevil'ın Matt olduğunu görünce gerçekleri anlar ve oraya gelen Bullseye'la savaşır Bullseye Elektra'yı öldürür Yaralı Matt kendisine yardım eden rahibin kilisesine gider Bullseye ile orada savaşırlar Bullseye'ı kilisenin tepesinden aşağı atarak yenen Matt daha sonra Kingpin'in Wilson Fisk olduğunu öğrenir ve onun binasına gider Fisk ile yaptığı çarpışma sonucu onu da yener ve onu adalete teslim ederek babasının intikamını almış olur Öldürüldükten sonra tekrar hayata döndürülen Elektra'nın yaşadıkları da devam filmi olan Elektra'da anlatılmıştır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|