|  | Zoolander |  | 
|  06-28-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   ZoolanderZoolander Filmi - Zoolander Filminin Konusu - Zoolander Film Oyuncuları - Film Tanıtım - Nostaljik Filmler Zoolander Yönetmen Ben Stiller Yapımcı Scott Rudin Ben Stiller Stuart Cornfeld Senarist Drake Sather Ben Stiller John Hamburg Oyuncular Ben Stiller Owen Wilson Christine Taylor Will Ferrell Jerry Stiller Milla Jovovich David Duchovny Jon Voight Müzik David Arnold BT Görüntü yönetmeni Barry Peterson Kurgu Greg Hayden Dağıtıcı Paramount Pictures Village Roadshow Pictures VH1 Films Red Hour Films Çıkış tarih(ler)i ABD 28 Eylül 2001 Süre 89 dak  Ülke ABD Dil İngilizce Bütçe $28,000,000 Hasılat $60,780,981  Zoolander Yönetmenliğini komedyen Ben Stiller'ın yaptığı ve başrolde oynadığı Film dünyada gelmiş geçmiş en büyük komploların ve suikastlerin arkasında moda endüstrisi olduğunu işleyen 2001 ABD yapımı komedi filmidir  Filmde ünlü Hollywood oyuncularıda küçük rollerde yer almıştır  Oyuncular Ben Stiller     Derek Zoolander Owen Wilson     Hansel McDonald Christine Taylor     Matilda Jeffries Will Ferrell     Jacobim Mugatu Milla Jovovich     Katinka Ingabogovinanana Jerry Stiller     Maury Ballstein David Duchovny     J  P  Prewitt Vince Vaughn     Luke Zoolander Jon Voight     Larry Zoolander Judah Friedlander     Scrappy Zoolander Alexander Skarsgård     Meekus Matt Levin     Archie Justin Theroux     Evil DJ Andy Dick     Olga the Masseusse Jennifer Coolidge     Amerikalı tasarımcı Nora Dunn     İngiliz tasarımcı Tony Kanal     Fransız tasarımcı James Marsden     John Wilkes Booth Anne Meara     Protestocu Woodrow Asai     Malezya Başbakanı Hassan Patton Oswalt | 
|   | 
|  | 
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara | 
| Görünüm Modları | |
|  |