G.A.R.O Filminden Replikler Filmin Kahramanı Cem Yılmaz |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
G.A.R.O Filminden Replikler Filmin Kahramanı Cem YılmazBu Film Kaçmaz aBii Cem Yilmaz'in bir türlü vizyona giremeyen, GORA Filminden replikler: -Apollo 31 napiyorsunuz orada bu duman da ne? -Mangal yakiyoz güzel kardesim Hapla olmaz ki bu beslenme isi -Bilememissiniz siz Karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var,derhal söndürün -Delikanli adama bisey olmaz -Houston bi problemimiz var? -O zaman hep beraber tekrar edin: "Eshedüen laa ilahe" -Turkship IA22BC23 motorlari kapattiniz bi sorun mu var? -Yok be Hostoncugum Jüpiter çekiyo Zaten bosa aldim,fazla yakmasin alet -Alo Hustin benzin bitti napcam? -Naptin lan o kadar benzini, içtin mi? -Yook be Yörüngeye inerken bi ufoyla yaristim Ama var yaa sana ne diyim, ne hizdi beee -Deme! -Houston Challenger Houston Ruslarla kenetlenmemize olanak yok -Neden Challenger? -Hanim kiziyor:"Burada kenetlendigin yetmiyor mu? Ruslarla bi de orda kenetlencen" diyo -Huztin!!! Huztin diyom Aloooo!!! -Ne var, ne oldu? -Haydar abiyi dövüyorlar, yetisin -Hustin Mars'ta hayat yok abi 9 dedin mi yatiyo herifler tadimiz kacti dönüyoruz biz yaa -Hustin Alien filminin sonunda ne oluyordu? Benim aldigim VCD'nin ikincisi bozuk cikmisti da izleyemedim -Nerden aklina geldi simdi? -Kazim abinin kafasina bisiy yapistida cikaramiyoz bi türlü O sebeple -Hasss -Houston ilkyardim çantasi nerdeydi ya? -Yine ne bok yediniz lan? -Ya geçenlerde Ucak'ta tasa tuttugumuz uzaylilarla karsilastik da Tanidi bizi ibneler Kirdilar Cemal abinin faunusunu -Houston -Efendim -Vali Bey'e söyleyin yarin okullari tatil etsin Kar geliyo,ben gördüm -Alooo Hüstin -Dinlemedeyiz, devam et -Abi salak Ahmet, mekigin anahtarini içerde unutup cikmis ay yürüyüsüne -Eeee? -Kaldik abi burada Cami kirdim ben, telsize uzanabilmek için Yani artik,iceri girsek de degismiyor olay Sonradan aklima geldi cam kirilinca sey ölücee (Hüstin görevlisi ofisteki basin sözcüsüne) -"Gecen ay uzaya gönderilen iki astonotumuz elim bi kaza sonucu yasamlarini yitirmislerdir" -Aynen bu metni yayinliyosun Hadi gözüm -Houston? -Noldu Apollo Apollo noldu? -Aya inemiyoruz? -Neden, modül mü bozuldu? -Yok, Kültür bakanligi sit alani ilan etmis, bilet almamiz lazimmis -Hasstir o zaman |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|