|
|
Konu Araçları |
battle, gece, museum, müzede, night, smithsonian |
Müzede Bir Gece 2 - Night At The Museum 2 Battle Of The Smithsonian |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müzede Bir Gece 2 - Night At The Museum 2 Battle Of The SmithsonianMüzede Bir Gece 2 (2009) Vizyon Tarihi: 22 Mayıs 2009 Oyuncular: Robin Williams, Owen Wilson, Robert Ben Garant, Thomas Lennon Ben Stiller, Dick Van Dyke, Steve Coogan, Jonah Hill, Bill Hader, Hank Azaria Christopher Guest, Alain Chabat, Amy Adams, Eugene Levy, Henry Winkler Jon Bernthal, Ricky Gervais, Ed Helms, Jake Cherry, Patrick Gallagher Pierfrancesco Favino, Rami Malek, Nicole Wilson, Mizuo Peck Yönetmen: Shawn Levy Senaryo: Robert Ben Garant, Thomas Lennon, Simon Kinberg Seslendirenler: Brad Garrett Yapımcı: Shawn Levy, Michael Barnathan, Chris Columbus, Mark Radcliffe Görüntü Yönetmeni: John Schwartzman Müzik: Alan Silvestri Tür: Aile / Aksiyon / Fantastik / Komedi / Macera Yapım: 2009, ABD 1 saat, 55 dk Doğal Tarih Müzesi yenilenmek için kapatılır Müze içindeki eserler ise meşhur Washington müzesinde devlet tarafından koruma altına alınır 136 milyon eser ve koleksiyonlar dünyanın en büyük müzesi olan Smithsonian kurumunda sergileniyor Filme bu sefer yeni kahramanlar yani yeni eserler ekleniyor, ve bunlardan biri de tek başına Atlantik'i geçen efsanevi kadın pilot Amelia Earhart |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|