![]() |
İspıt (Hodan) Kavurması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspıt (Hodan) KavurmasıMalzemeler : 1 kg ![]() 4-5 kaşık tepeleme tereyağı 3-4 adet yumurta 2 baş irice soğan 50 gr kıyma 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber ![]() tarifi 1) Ispıtlar yıkanır ve yaprakları kesilerek ayıklanır ![]() ![]() ![]() 2) Bir tencereye ıspıtların üzerini örtecek kadar su konulur ve ıspıtlar yumulayıncaya kadar haşlanır ![]() ![]() 3) Ayrı bir tencerede de teryayağı eritilir ![]() ![]() ![]() 4) Kavrulan soğan ve kıymaya ıspıtlar ilave edilierek bir kaç dakika daha kavrulur ve sonra içine yumurtalar kırılıp yeterince tuz ve karabiber ilave edilerek karıştırılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|