Ançuez Soslu Hindi (4 Kişilik) |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ançuez Soslu Hindi (4 Kişilik)Malzemeler: 1 havuç 1 sap kereviz 1 soğan 1 çorba kaşığı elma sirkesi 500 gr taze hindi göğüs eti 1 yumurta 3 ançüez filetosu 3-4 dal maydanoz Zeytinyağı, tuz, karabiber HAZIRLANIŞI Tencerede bol miktarda su kaynatın, doğranmış havuç, kereviz, soğan ve sirkeyi ekleyin Bir kaç dakika daha kaynatıp hindiyi ilave edin Kısık ateşte 45 dakika kadar pişirin Soğuyunca suyunu süzüp çorba için ayırın Katı pişmiş yumurtayı doğrayın Önceden 1-2 dakika suda bekletilmiş ançüez, yumurta, maydanoz, sirke, tuz, karabiber ve zeytinyağını blendardan geçirerek krema haline getirin Hindiyi dilimleyin ve sos ekleyerek servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|