Terbiyeli Güveç |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Terbiyeli Güveçmalzemeler 2 kilo kuşbaşı eti 2 adet soğan 5 diş sarımsak 250 gram mantar 4 adet milföy hamuru karabiber kırmızıbiber kimyon tuz tarifi Yapılışı Kuşbaşı etleri bir gece önceden dinlendirmeniz gerekiyor Bunun için bir tencerede soğan ve sarımsakları rendeleyin Baharat ve tuzu ilave edin Etleri tencereye alın Etlerin üzerini geçecek kadar su ekleyin Bu şekilde bir gece bekletin Tenceredeki malzemelerin suyunu süzün Daha sonra küçük küçük doğranmış mantarları tenceredeki karışıma ilave edin Bu şekilde yaklaşık yarım saat pişirin Yemeği küçük güveçlere eşit olarak paylaştırın Üzerlerine milföy hamurlarını kapatın Önceden ısıttığınız 200 derecedeki fırında 30 dakika kadar pişirin Üzerleri kızarınca çıkarıp sıcak olarak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|