Bezelyeli Rosto

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelyeli Rosto



Bezelyeli Rosto Tarifi - Bezelyeli Rosto Nasıl Yapılır - Bezelyeli Rosto MalzemeleriBezelyeli Rosto



300 gram rostoluk et

1 su bardağı dondurulmuş bezelye

Yarım çay bardağı zeytinyağı

2 dilim bayat ekmek içi

1 çorba kaşığı tereyağı

Tuz, karabiber


Bezelyeleri bir tepsiye yayıp önceden 200 derece ısıtılmış fırında 15 dakika kuru olarak pişirin Robota alıp üzerine zeytinyağı, ekmek içi, tuz ve karabiber ekleyin Birlikte çekip kenara alın Eti tuz ve karabiberle tatlandırın Tereyağını bir tavaya alın ve etin her tarafı kızarıncaya kadar pişirin Daha sonra bir fırın tepsisine alın Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin Fırından alıp üzerini bezelyeli karışımla kaplayın Yeniden fırına verip 10 dakika pişirin Sıcak servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.