Siirtin Ülkeye Yayılan Lezzet Fırtanası |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Siirtin Ülkeye Yayılan Lezzet FırtanasıBüryan kebabı yaklaşık üç metre derinlikteki kuyulara sarkıtılan etlerin katkısız tamamen doğal bir şekilde köz ateşte pişirilmesiyle yapılıyor Geçtiğimiz yıllarda Siirt Valiliği, Türk Patent Enstitüsü'ne başvurarak büryanın tescilini yaptırmıştı siirtin gerçekten meşur yemeklerinden biri ve türkiyede git gide nam salan bir yemek saat sabahın 7 sinden oluşan bir yemek ziyafeti kuyruğu başlıyor olmakta öyle bir lezzeti varki yersin tadı damağında kalırve her gün yemek istersin bu yemekte büyü gibi bir şey var almanyadan bile spariş isterler uçakla gönderirler türkiyenin her bir yanına gider bu büryan diğer adıyla perive |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|