Etli Kestane Yahnisi |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Etli Kestane YahnisiEtli Kestane Yahnisi tarifi - Etli Kestane Yahnisi yapılışı -Etli Kestane Yahnisi malzemesi Malzemeler 2 çorba kasigi margarin 1 adet sogan 500 gr kusbasi et 500 gr kestane 1 çorba kasigi domates püresi,(istege göre) 1 çay kasigi tarçin tuz ve karabiber Yapılışı tencereye margarini alineriyince yemeklik dogradiginiz sogan ve kusbasi iriliginde keslmis etleri ilave edinkuvvetli ateste suyunu salip çekene dek kavurunüstünü örtecek kadar sicak su koyunkisik ateste yumusayincaya kadar pisirinkestaneleri yikayinbiçakla üzerlerini çizinfirinda ya da izgarada pisirinkabuklarini soyunetlerin üzerine ilave edindomates püresi,tuz ve karabiber ekleyin10 dakdaha pisirinüzerlerine(isterseniz) tarçin serpin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|