Damla Sakızlı Süt Dana Kapama |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Damla Sakızlı Süt Dana KapamaDamla Sakızlı Süt Dana Kapama Tarifi - Damla Sakızlı Süt Dana Kapama Yapılışı - Damla Sakızlı Süt Dana Kapama Nasıl Yapılır - Damla Sakızlı Süt Dana Kapama Malzemeleri Malzemeler: - 1 kg süt dana - 1 yemek kaşığı margarin - 15 adet arpacık soğan - 1 yemek kaşığı un - 5 su bardağı ılık su - 1 çay kaşığı tuz - ½ çay kaşığı damla sakızı - 1 tatlı kaşığı toz şeker - 4 adet patates - 2 adet domates - 1 adet marul - 1 demet dereotu - 1 demet maydanoz Hazırlanışı: Arpacık soğan ve sarımsaklar eritilen Luna margarin ile kavrulmaya başlanır Et ilave edildikten sonra bıraktığı suyunu çekene kadar pişirilir Unu etin üzerine ilave edip karıştırın su ilave edin etler yumaşyınca damla sakızını ekleyin ardından patates doğranıp eklenir Yeşillikler de yıkanıp ayıklandıktan sonra tüm malzemeler tencere içerisine konarak kapağı kapalı olarak pişirilir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|