Güveçte Et

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Güveçte Et



güveçte et nasıl yapılır



*MALZEMELER*




*2 kg kuzu eti


*3 büyük domates


*10 sivri biber


*2 büyük soğan


*3 baş sarımsak


*1 çay bardağı sıvıyağ


*tuz,karabiber



*YAPILIŞI*




Bütün malzemelerİnce ince doğranırEtler kuşbaşı olarak doğranırHepsi bir kapta karıştırılır ve üzerine biraz su akıtıp fırına gönderilir3 saatte pişiyor ve nefis bir lezzet oluyorHani çevrenizde pide ve kebap fırınları varsa orada pişirtebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.