Sote Mantarlı Fırında Dilim Bonfile |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sote Mantarlı Fırında Dilim BonfileSote Mantarlı Fırında Dilim Bonfile Tarifi - Sote Mantarlı Fırında Dilim Bonfile Yapılışı - Bonfile Nasıl Yapılır - Oktay Usta Sote Mantarlı Fırında Dilim Bonfile Malzeme Listesi: 500 Gr Bonfile 1 Havuç 1 Soğan 2 Defne Yaprağı 1 Çorba K Domates Salçası 1 Tatlı K Tane Karabiber 1 Şişe Domates Sos Sıvıyağ Tuz Su Garnitürü İçin: 1 Pk Şitaki Mantar 1 Pk Kestane Mantarı 3 Diş Sarımsak Fesleğen Zeytinyağı Tuz Karabiber Hazırlanışı: Bonfileyi dilimliyoruz Sıvıyağ koyduğumuz geniş bir tavada önlü arkalı yarı kıvamda kızartıyoruz Soğan ve havucu doğrayıp sıvıyağ koyduğumuz bir tavada kavuruyoruz Defne yaprağı, domates salçası, tane karabiber, domates sos ve tuzunu katıp pişiriyoruz Yarı kıvamda kızaran bonfileleri fırın kabına alıyoruz Üzerine domatesli sosu döküyoruz Önceden ısıtılmış 240 derece fırında pişiriyoruz Garnitürü için, sarımsakları ince bir şekilde doğrayıp zeytinyağı koyduğumuz bir tavada kavuruyoruz Mantarları doğrayıp ekliyoruz Mantarlar kavrulduktan sonra içine doğranmış fesleğen, tuz ve karabiberi katıyoruz Fırında kızaran dilim bonfile ile birlikte mantarları servis ediyoruz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|