Sucuklu Biftek Nasıl Pişirilir

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sucuklu Biftek Nasıl Pişirilir



biftek arası sucuk - sucuklu biftek tarifi - biftekli sucukMalzemeler:


2 çorba kaşığı tereyağı

4 dilim ince dövülmüş antrikot

1'er çay kaşığı tuz ve karabiber

4 uzun dilim taze kaşar peyniri

6 dilim sucuk

2 çay kaşığı kekik

1'er çorba kaşığı hardal ve ketçap

1 su bardağı sıcak su


Yapılışı:


Etlerin iki yüzüne de tuz ve karabiber serpin Bir parça etin üzerine iki dilim kaşar peyniri ve üç dilim sucuk koyun Üzerine kekik, hardal ve ketçapın yarısını dökün Diğer eti üzerine kapatın ve kürdanla birbirine tutturun Artan eti de aynı şekilde hazırlayıp yağda beşer dakika pişirin Üzerine sıcak suyu ekleyip beş dakika daha pişirin Pişme suyuyla birlikte servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.