Banduma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Banduma



Banduma tarifi için Malzemeler :

35 cm çapında 4 ev yufkası
2 tavuk göğüs eti
1 kâse tavuk suyu
Dövülmüş ceviz içi



Banduma yemeğinin hazırlanışı:

</STRONG>Tavuk etini haşlayıp suyunu ayırınTavuk etlerini ufak parçalara ayırınYufkaları sekiz parçaya kesin Uzun kenarlarına tavuk etinden yerleştirip sigara böreği gibi sarınMalzeme bitinceye kadar işlemi sürdürün
Tereyağını eritinTavuk suyunu kaynatınYufkaları tavuk suyuna batırıp birbirinin üzerine gelecek şekilde servis tabaklarına dizinÜzerlerine tereyağı gezdirip dövülmüş ceviz içi serpinİkinci sırayı da aynı şekilde hazırlayınEn üste gelen yufkaları taç şeklinde yerleştirip haşlama suyundan 1 kepçe gezdirinKalan tavuk etlerini üzerlerine yerleştirinCeviz içi serpip sıcak servis yap

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.