Hindistan Cevizli Tavuk |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hindistan Cevizli TavukMalzemeler 4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr) Köri Tuz 120 gr Un 2 Adet Yumurta 120 gr Hindistan Cevizi Kizartmak Için Yag Süslemek Için Limon Dilimleri Tarifi Tavuk etini soguk suyla yikayin, kagit havlu ile kurulayin, ortadan 2’ye kesin Parçalari köri ile oyun, tuzlayin Ilk önce ona, sonra çirpilmis yumurtaya, en sonrendelenmis Hindistan cevizine hulayin Kizartma yagini fritözde veya derin bir tencerede 170 derece isitin Tavuk parçalarini bol yagda 7-8 dakika altin rengi olana kadar kizartin, delikli kepçe ile havlu üzerine çikartin Limon dilimleri ile süsleyip servis yapin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|