Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fesleğenli, kremalı, tavuk

Kremalı Ve Fesleğenli Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Ve Fesleğenli Tavuk



Kremalı ve Fesleğenli Tavuk tarifi - Kremalı ve Fesleğenli Tavuk yapilisi

Malzemeler

• 600 gr tavuk göğüs eti

• 1 yemek kaşığı margarin

• 2 adet kuru soğan

• 3/4 su bardağı krema

• 3 sap fesleğen

• Tuz

• Karabiber

Tarif


Soğanları soyup şeritler halinde doğrayın Tavuğu küçük küçük

kesin Fesleğeni ince şeritler halinde kesin

Margarini bir tavada eritin Tavuk etini ekleyerek arasıra çevirerek 10 dakika pişirinPişmiş tavuk etini delikli kepçeyle bir tabağa alın


Tavadaki yağa soğanları koyup 5 dakika pembeleştirin Krem şantiyi ekleyip tuz, karabiber ve fesleğenle tatlandırınBu sosa tavukları da katıp 5 dakika ısıtın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.