Fırında Gevrek Tavuk |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında Gevrek TavukFırında Gevrek Tavuk tarifi - Fırında Gevrek Tavuk yapilisi - Fırında Gevrek Tavuk nasil yapilir ![]() Malzemeler • 4 adet tavuk göğsü • 1 çorba kaşığı sıvıyağ • 1 çorba kaşığı limon suyu • Tuz, karabiber • 1 çorba kaşığı kekik • 1 adet soğan • Yarım su bardağı taze ekmek içi Tarif Tavuk etlerini yağlanmış fırın tepsisine koyun Bir kapta 1 çorba kaşığı sıvıyağı, 1 çorba kaşığı limon suyunu, karabiberi, tuz, 1 çorba kaşığı kekiği ve rendelenmiş soğanı iyice karıştırın Bu karışımı tepsideki tavukların üzerine döktükten sonra ufalanmış ekmek içlerini tavuk etlerinin üzerine serpin Ekmek içlerinin düşmemesi içim el yardımı ile tavukların üzerine yayın Önceden ısıtılmış 190 dereceli fırına tepsiyi yerleştirin Yaklaşık 1 saat pişirdikten sonra sıcak olarak da servis yapın![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|