Fırında Sebzeli Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Sebzeli Tavuk






[8-10 adet piliç but

4 büyük patates

yarım kg konserve bezelye

karabiber

pulbiber

kekik

tuz

zeytinyağı

3-4 yemek kaşığı domates salçası

Yapılışı:


Butları derileri tamamen soyulur ve butlar yıkanır Patatesler iri elma dilimi şeklinde doğranır Geniş bir boracama butlar ve patatesler dizilir, bezelyeler serpilir

Salçaya tüm baharatlar eklenir, 1 su bardağı su ile salça seyreltilerek yemeğin üzerine dökülür

Önceden ısınmış 200 derece fırında yaklaşık 40-50 dakika pişirilir Tavuk piştiği zaman servis yapana kadar fırında tutarsanız tavuğunuz fotoğrafta görüldüğü gibi nar kıvamında olur

ALINTI!

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.