Goldolda Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Goldolda Tavuk



Goldolda Tavuk Tarifi - Goldolda Tavuk Yapılışı - Goldolda Tavuk Nasıl Yapılır - Goldolda Tavuk Malzemeleri

MALZEMELER :


1 adet tavuk göğüs eti (2 kişilik)

250 gr kültür mantarı

2 adet domates

3-4 adet kereviz sapı

1 çaybardağı kaşar rendesi

tuz

karabiber

toz kırmızı biber

tereyağı

folyo kağıdı



HAZIRLANIŞI


Tavuk etlerini kus başı kesip tereyağında toz kırmızı biber ile rengi değişene kadar kavurun Sonra sırası ile ince kıyılmış mantar, küp kesilmiş domates, tuz ve karabiberi ekleyin Suyunu çekene dek pişirin Folyodan 2 adet dikdörtgen kesin üzerine yemek paylaştırınÜstüne de kaşar rendesi serpin Üzerinde ufak bir delik kalacak şekilde folyoları gondol şeklinde kapatın kızgın fırında kaşar eriyene dek pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.