![]() |
Kremalı Sos |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı SosMalzeme: 4 adet kuru soğan 1 çorba kaşığı tereyağı ½ çorba kaşığı beyaz şarap (veya 1 çorba kaşığı üzüm sirkesi) 1 çay bardağı su 3 çorba kaşığı krema 2 çorba kaşığı un 1 yumurta sarısı tuz karabiber zencefil Yapılışı: Soğanları çok ince kıyın ve bir tavada, yumuşayana kadar tereyağı ile kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı bir kapta krema ile yumurta sarısını iyice karıştırın ![]() ![]() Sıcak servis yapılmalıdır ![]() Bu sos kılıç tava, somon haşlama, levrek fırında veya tava gibi yemeklerin yanında çok iyi gider ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|