Doldurulmuş Enginar Kalpleri |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doldurulmuş Enginar Kalplerienginar nasıl pişirilir - enginar kalbi - enginar kalbi dolması Kullanılan malzemeler 8 enginar kalbi 250 gr düğme mantar 1 arpacık soğanı 1 yemek kaşığı maydanoz 2 dilim sandviç ekmeği 1 yumurta 1 yemek kaşığı taze krema 2 yemek kaşığı ekmek içi 20 gr tereyağı Tuz, karabiber Tarifi 1- Arpacık soğanını ve yıkanmış mantarları mutfak robotunuzda kıyın Sandviç ekmeklerini de ayrıca mutfak robotunda kıyın 2- Karışımı tereyağı eklediğiniz tencereye koyun 3- Mikrodalga fırınınızda 900 W ısıda 4 dakika veya 850 W ısıda 5 dakika pişirin 4- Maydanozu, kıyılmış ekmeği, yumurta ve kremayı ekleyin Tuz ve karabiber ekleyin İyice karıştırın 5- Enginar kalplerini doldurun Ekmek kırıntılarının geri kalanını ve tereyağını serpin 6- Izgaranızın mikro ızgara işlevini kullanarak 450 W ısıda 8-9 dakika pişirin alıntı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|