Etli Enginar Bastı |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Etli Enginar Bastıetli enginar - enginar nasıl pişirilir - enginar tarifi - enginar yemeği Malzemeler 6 dolgun enginar 2 çorba kaşığı tepeleme dolu yağ 500 gr yağsız kuşbaşı kuzu eti 20 arpacık soğanı 1 limonun suyu yarım tatlı kaşığı tuz 2 bardak su 1 bağ dereotu Tarifi Enginarları temizleyin, soğanların başlarını hafifçe kestikten sonra soyun, yağı küçük bir tencereye koyup kızdırdıktan sonra etleri koyun Etler sulandıktan sonra çekene kadar kaynatın, ateşten alın Enginarları etin üzerine dizin, limon suyunu, tuzunu ve suyunu koyun, soğanını serperek bir yağlı kağıtla kapatın Üzerine bir de küçük tabak kapatıp ağır ateşte 1 saat 15 dakika pişirip, dereotu serperek servis yapın alıntı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|