Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
beşamel, enginar, salçalı

Beşamel Salçalı Enginar

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Beşamel Salçalı Enginar



Beşamel Salçalı Enginar Tarifi - Beşamel Salçalı Enginar Yapılışı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır

8 adet iri körpe enginar

75 gr yağ

25 gr un

1 su bardağı süt

50 gr rende gravyer peyniri

1 adet limon

125 gr çiğ krema

Karabiber

Tuz


Enginar saplarını kesin Tüylü kısımlarını kesin, dış yapraklarınıda atın Bol suda yıkayıp limonlu suya koyun Hepsi temizlenince enginarları tuzlu suda haşlayın Sonra 25 gr yağ ile sote edin Sonra enginarları bir güvece koyun ve un, süt, tereyağı ile beşamel sos hazırlayın Beşamele çiğ krema ile rende peynirinin yarısını da katıp enginarların üzerine katın Geriye kalan peyniride üzerine serpin ve fırına sokup 10 dk tutun ve sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.