Kuzu Kaburgalı Kapuska |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuzu Kaburgalı KapuskaKuzu Kaburgalı Kapuska Tarifi - Kuzu Kaburgalı Kapuska Yapılışı - Kuzu Kaburgalı Kapuska Nasıl Yapılır - Oktay Usta Kuzu Kaburgalı Kapuska Malzemeler : 1 Kilo Beyaz Lahana 300 Gr Kuzu Eti 2 Soğan 2 Diş Sarımsak 1 Çorba K Domates Salçası 1 Çorba K Biber Salçası 3 Çorba K Bulgur Sıvıyağ Tuz Tane Karabiber Hazırlanışı : İri doğranmış kemikli kuzu etini sıvıyağ doğranmış geniş bir tencereye koyup kavuruyoruz Soğanları ince bir şekilde doğrayıp ekliyoruz Doğranmış sarımsak, domates salçası ve biber salçasını katıp kavurmaya devam ediyoruz Beyaz lahanayı doğrayıp ete ekliyoruz Lahana tamamen et ile birlikte susuz olarak kavrulduktan sonra sıcak su döküyoruz Orta kıvamda piştikten sonra bulgurunu ekliyoruz Tane karabiber ve tuz ekleyip biraz daha pişirip servis ediyoruz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|