Vejetaryen Bakla |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vejetaryen BaklaVejetaryen Bakla Tarifi - Vejetaryen Bakla Yapılışı Vejetaryen Türk Mutfağı Kültür ve Turizm Bakanlığı 1 kg bakla 3 büyük soğan 1/2 bardak zeytinyağı 1,5 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı şeker 1 bardak su Yarım demet dereotu Baklaların uçlarını kesip ikiye bölünüz Soğanları doğrayıp baklaların üzerine koyun ve iyice karıştırın Bakla ve soğan karışımını tencereye koyup diğer malzemeleri ekleyin Tencerenin üstünü kapatın 45 dakika kadar veya baklalar iyice pişene kadar pişirin Oda sıcaklığında, doğranmış dereotu ile servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|