Tandır Kuzubaşı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tandır Kuzubaşı



Kuzubaşı Tandır - Kuzubaşı Nasıl Pişirilir - Kelle Pişirme - Tandırda Kuzu Kellesi
Malzeme


1 tandır kuzubaşı (beyinli),

1 çay kaşığı kekik,

1 çay kaşığı pul biber,

tuz

Yapılışı


Dışarıdan hazır pişmiş olarak alacağınız tandır baş eğer ayıklanmamış ise ayıklayın Kemik, kıkırdak ve kalın derileri atın


Etleri ısıya dayanıklı bir cam sahana yerleştirin Üzerlerine kekik, pul biber ve tuz serpin Masaya getirip bir mum veya ispirto ocağının üstüne yerleştirin


Tandır baş çok yağlı olduğundan hemen donar Hafif ısıtmalı bir düzen ile servis süresini uzatabilirsiniz




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.