![]() |
Yürek Şiş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yürek ŞişYürek Şiş Tarifi - Yürek Şiş Yapılışı - Yürek Şiş Nasıl Yapılır - Yürek Şiş Malzemeleri 500 g sığır yüreği (bütün yağlı bölümleri alınmış) 5 diş sarımsak (dövülmüş) 3 acı yeşil sivribiber (sap ve çekirdekleri temizlendikten sonra ince kıyılmış) 2 tatlı kaşığı acı pul kırmızıbiber 2 tatlı kaşığı ayçiçek yağı 3 çorba kaşığı sirke 1/2 tatlı kaşığı tuz bir tutam taze çekilmiş karabiber Yüreği yaklaşık 2,5 cm'lik küpler halinde doğrayın (ortalama 48 küp olacaktır) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|