Orta Asya Pilavı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Orta Asya PilavıOrta Asya Pilavı - Orta Asya Pilavı Tarifi ![]() Malzemeler: 300 gr kuzu eti1 soğan 1 çay b kuru üzüm2 havuç 3 domates 1 kg pirinç1 su b sıvıyağTuz Hazırlanışı: Tencereye 1 su b sıvıyağı alın Üzerine soğanı ekleyerek bir süre kavurun Daha sonra eti de ilave ederek kavurmaya devam edin Daha sonra üzerine sırasıyla domates, uzun ince kesilmiş havucu ekleyerek kısa bir süre daha kavurun Et pişene kadar kapağı kapalı bir süre pişmeye bırakın Etler pişmeye yakın pirinci de üzerine ekleyip kısa süre sonra suyunu verin Kapağı kapalı pişmeye bırakın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|