Güveçte Sebzeli Kaşarlı Pilav |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Güveçte Sebzeli Kaşarlı PilavGüveçte Sebzeli Kaşarlı Pilav - Güveçte Sebzeli Kaşarlı Pilav Tarifi - Pilav Tarifleri Malzemeler : 3 Su B Pirinç1 Soğan 2 Havuç 1 Su B Bezelye2 Çorba K Kuş Üzümü2 Defne Yaprağı 2 Domates 1 Su B Et Suyu2 Çorba K TereyağıTuz Su Üzeri İçin: Kaşar Peyniri Hazırlanışı Pirinci ve kuş üzümünü ıslayın Güvece tereyağını alın Soğanı doğrayın ve güveçte kavurun Havucu rendeleyip ilave edin Defne yaprağı, kuş üzümü ve bezelyeyi de koyun Kavurduktan sonra yıkanmış pirinci ekleyin Karıştırın etsuyunu ve sıcak suyu ekleyin Tuzunu atın Küp küp doğranmış kaşar peyniri, domatesi ve bezelyeyi de en üste koyun Güvecin içini yağlı kağıtla kapatın Üzerini alüminyum folyoyla kaplayın Önceden ısıtılmış 250 derecelik fırında pişirin
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|