![]() |
Bayram Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayram Kebabıkuzu bonfile ile yemek tarifi - et yemekleri - bayram kebabı nasıl yapılır Bayram kebabı malzemeleri 12 arpacık soğan 500 gr kuzu bonfile 2 patates 1 havuç 2 kırmızıbiber 2 kereviz sapı 1 su bardağı dondurulmuş bezelye Tuz Bayram kebabı hazırlanışı Soğanların kabuklarını soyup kuşbaşı şeklinde doğranmış etlerle birlikte kavurun ![]() Kapağını kapatıp bıraktığı suyu çekmesini bekleyin ![]() Sebzelerin kabuklarını soyup küp doğrayın ![]() Sırayla patates, havuç, kereviz sapı ve kırmızıbiberi tencereye ilave edip kavurmaya devam edin ![]() Dondurulmuş bezelyeleri ekleyin ![]() Üzerlerini geçecek kadar sıcak su ilave edin ![]() Tuzla tatlandırın ![]() Sebzeler pişip, etler yumuşayıncaya kadar pişirip ocaktan alın ![]() Sıcak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|