Bahar Kebabı |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bahar Kebabıkabap çeşitleri - bahar kebabı - Bahar Kebabı: Malzemeler: * 2 kuru soğan veya 8-10 adet arpacık soğan * yarım kg bonfile, kuşbaşı doğranmış * 2 adet patates * 2 adet kereviz * 2 adet havuç * 1 su bardağı dondurulmuş veya konserve bezelye * kaynamış su Hazırlanması: 1 Soğanları soyup etlerle beraber kavurun Kapağını kapatıp bıraktığı suyu çekmesini sağlayın 2 Sebzeleri soyup küp küp doğrayın Sırayla patates, havuç ve kerevizi ekleyip kavurmaya devam edin 3 Eğer dondurulmuş bezelye kullanıyorsanız tencereye ilave edin Üzerlerini geçecek kadar kaynamış su ekleyin Konserve kullanıyorsanız sebzeler pişip etler iyice yumuşadıktan sonra da ekleyebilirsiniz 4 En son tuzunu ilave edip servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|