Gül Şerbeti

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gül Şerbeti



Malzemeler


4 adet recellik kokulu gül yaprağı, kirmizi veya pembe

3-4 yk seker, daha tatli isterseniz seker ilave edin

1 kap su

1 tk limon suyu
yapılışı

Bir kap icerisinde gül yaprakları ve sekeri birlikte karıstırın Parmaklariniz ile yapraklar dagilincaya kadar ovun Limon suyu ve suyu ekleyin, seker eriyene kadar karisitirin


Kabin agzini plastik ile ortun ve en az 4-5 saat buzdolabinda* bekletin Suzgecten gecirin ve buz ile birlikte servis yapin


* Ben serbeti her zaman 1 gece buzdolabinda bekletmeyi tercih ediyorum Hem rengi, hem lezzeti daha guzel oluyor

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.