![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
tatia27
|
![]() haKKINDA GÜZEL YORUM YAPMAKTAN KAÇINMAYACAK KADAR İYİ BİRİSİ OLDUGUNA VE HAKETTİGİNE İNANDIGIM KİŞİLERDEN ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
tatia27
|
![]() beni görmeden yazdıklarımla güzel insan dedigin için teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() tatia için söyleyebileceğim çok şey var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
rebellious23
|
![]() isimsiz karanlık şair ruhlu bir insan kelimeleri kullanmada tam bir üstad diyebilirim çok yeteknekli ve ilişkilerinde gayet sıcak ve cana yakın tavırlar sergiliyor ne diyeyim isimsiz aranan üyelerden biri hep böle kal isimsiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Size "rebellious'un kötü yanları"nı anlatmaya kalksam pek az bir şey söyleyebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rebellious'un kötü yanlarına gelince; yatarken süt içmiyor, yaşlılığında kemikleri yeterince güçlü olmayabilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
tatia27
|
![]() yorum yapmakta üstüne üye tanımıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
rebellious23
|
![]() tatia gerek yorumları gerek paylaşımları olsun seçkin üyelerden biri olduğunu zaten belli ediyor bunun yanında sıcak ve esprili ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
tatia27
|
![]() müdürlük vasfına yakışır davranan nerde ne sölemesi gerektigini bilen sıcak kanlı paylaşımcı bi arkadaşımız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Efet ii bi arkadaş gibi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |