![]() |
Kuşkonmazlı Dil Balığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuşkonmazlı Dil BalığıKuşkonmazlı Dil Balığı Tarifi - Kuşkonmazlı Dil Balığı Yapılışı - Kuşkonmazlı Dil Balığı Nasıl Yapılır - Kuşkonmazlı Dil Balığı Malzemeleri Balık: 4 büyükçe dil balığı filetosu, 1 füme alabalık filetosu, 1 yumurta akı, maydanoz, taze soğan, maydanoz, dereotu, tere, tarhun gibi 1 bağ yeşillik (karışık), karabiber, yarım limon suyu, az tereyağı, 2 yeşil soğan, tuz ![]() Kremalı sos: Limon kabuğu şeritleri, 1 çay bardağı krema, 2 yumurta sarısı, az safran ![]() Kuşkonmaz: 2 kilo kuşkonmaz, 1 kesme şeker ![]() Balık: Balık filetolarını, derileri yukarıda naylon folyonun üstüne koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kremalı sos: Tencerenin içindeki sosa limon kabuğu şeritlerini de ekleyip, suyunu çektirin ![]() ![]() ![]() ![]() Kuşkonmaz: Kuşkonmazları başlarına kadar soyun, tuzlu ve şekerli kaynar suda 15 - 20 dakika haşlayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|